Uw specialist in vellen en snoeien van bomen, park- en tuinverzorging en processierupsbestrijding.

BOOMVERZORGING, 7/7 OOK VOOR MOEILIJK BEREIKBARE, OVERHANGENDE BOMEN

Professionele boomverzorgers

Koen en Dieter, de mankrachten achter Priels Treework, volgen een opleiding European Tree Worker en zijn stevig op weg dit certificaat te halen. Dit houdt in dat we niet alleen gepassioneerde, maar ook volleerde boomverzorgers zijn, volgens de laatste nieuwe technieken.


Verder maken we ook gebruik van Visual Tree Assessment (VTA). Met dit diepgaand visueel boomonderzoek komen mogelijke interne gebreken aan het licht en kunnen we de gezondheid en veiligheid van een boom in kaart brengen en u zo gepast advies verstrekken.

Sterk in boomverzorging

Onze ervaring in boomverzorging reikt ver. We blinken uit in het vellen en snoeien van bomen en het demonteren van bomen. Onze tevreden klanten weten dat we ook bij moeilijk bereikbare, zieke of gevaarlijk overhangende bomen, in alle lastige of complexe opdrachten de juiste aanpak hanteren en al snel een veilige situatie creëren.

En na de boomwerken?

Boomwerken zorgen standaard voor veel takken. Daar weten wij wel blijf mee. 

1. We kunnen alle gesnoeide takken versnipperen om het volume aanzienlijk te verkleinen. Dit doen we met een hakselaar aan de tractor voor grote hoeveelheden of onze compacte, maar robuuste hakselaar die makkelijk door een gewone deur kan en tuinen achter rijwoningen bijvoorbeeld met het grootste gemak weet te bereiken. Het hakselhout kan bij u dienst doen als bodembedekker of we kunnen het afvoeren, wat u wenst.

2. Welke plannen u ook hebt met het brandhout, wij realiseren het: op maat verzagen, ter plaatse klieven met onze compacte mobiele kliefmachine of het afvoeren.

3. Stronken frezen we uit of verwijderen we met de kraan, ook weer volgens uw wens.

Nood aan boomverzorging?

Contacteer Priels Treework voor een betrouwbare boomverzorging!

Contacteer ons